BHV

bhv_reanimatieBHV staat voor bedrijfshulpverlening. Een werkgever is vanuit de arbeidsomstandighedenwet verplicht om bedrijfshulpverlening te organiseren zodat bij gevaarlijke situaties op het werk letsel en schade bij werknemers en bezoekers zoveel mogelijk wordt voorkomen. Elk bedrijf heeft daarom één of meer bedrijfshulpverleners nodig. U bent een bedrijfshulpverlener als u met goed gevolg een BHV cursus hebt afgerond en op de hoogte bent van de specifieke risico’s in uw organisatie. ADVIPE ondersteunt u bij het opzetten en implementeren van het veiligheidsbeleid binnen uw organisatie.

bhv_brand-moerdijkADVIPE biedt naast de “standaard” opleidingen tal van specialistische modules. Ook is ADVIPE in staat om maatwerk te bieden op basis van het inventariseren van uw specifieke risico’s. In alle gevallen zorgen wij dat uw kennis en vaardigheden op peil zijn zodat u in een lastige situatie altijd weet wat u moet doen!

Maar hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers adequaat opgeleid, getraind en gemotiveerde bedrijfshulpverleners worden en blijven? Door realistische trainingen en het overdragen van kennis worden uw medewerkers door ons voorbereid op calamiteiten.
Gemiddeld vinden er in Nederland 200.000 arbeidsongevallen per jaar plaats. Vaak loopt dit voor een medewerker in Nederland fataal af. Vaardige bedrijfshulpverleners kunnen het verschil maken en zijn dus onmisbaar in uw organisatie.

bhv_think-about-fireOnze instructeurs zijn bekend met vrijwel alle facetten van ontruiming, communicatie, brandbestrijding en eerste hulpverlening. Wij certificeren conform de richtlijnen van het Oranje Kruis en NIBHV. Daarnaast gaan wij verder in de levensreddende handelingen van de opleiding zodat onze cursisten daarbij conform de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatieraad worden opgeleid en ook daar het certificaat van ontvangen.

Wij verzorgen:

Terug naar boven | Vorige pagina