EHBO

ehbo_reanimatie-2ADVIPE heeft zich tot doel gesteld hulpverlening voor iedereen gemakkelijk toegankelijk en betaalbaar te maken. Iedereen kan hulp verlenen!
Wij geloven in een prettig leerklimaat waarin kennis en vaardigheden vanaf het eerste uur worden bijgebracht. Met die kennis en vaardigheden zijn onze cursisten steeds weer in staat gebleken op vakkundige wijze slachtoffers bij calamiteiten voor te bereiden op de komst van professionele hulpverlening.

De EHBO instructeurs van ADVIPE zijn allemaal door het Oranje Kruis en de Nederlandse Reanimatieraad gecertificeerd en zijn bevoegd tot het afnemen van examens en toetsen. Jaarlijks volgen onze instructeurs trainingen en bijscholingen waardoor zij steeds in staat blijven de cursisten volgens de meest recente richtlijnen opleidingen te geven.

ADVIPE is tevens adviseur en leverancier van alle materialen en benodigdheden voor het uitvoeren van een adequate hulpverlening.

ehbo_reanimatieADVIPE biedt de volgende EHBO opleidingen:

Basisopleiding EHBO : Conform Oranje Kruis*
Eerste hulp aan kinderen EHAK : Conform Oranje Kruis
Eerste hulp bij sportongevallen : Conform Oranje Kruis
BLS Reanimatie + AED : Conform NRR / ERC (geldig in vrijwel heel Europa)
PBLS (voor kinderen) : Conform NRR / ERC

Deze opleidingen organiseren we voor particulieren, maar ook voor middenstand, industriƫle en non-profit organisaties. Onze cursussen hebben zich binnen deze sectoren al bewezen.

* Het Oranje Kruis is de accrediterende organisatie in Nederland voor het officiƫle EHBO diploma.

Terug naar boven | Vorige pagina