Elektrotechniek

Vanuit de Arbeidsomstandighedenwet is iedere werkgever verplicht om op het gebied van elektrische veiligheid er voor te zorgen dat elektrische installaties, apparaten en toestellen veilig te gebruiken zijn. Ook is de werkgever verantwoordelijk voor de voorlichting en het onderricht van zijn medewerkers. Deze moeten op de hoogte zijn van de geldende veiligheidsregels. De Nederlandse wet beschrijft dit in het Arbobesluit artikel 3.4 en 3.5.

NEN-logoVoor het veilig werken met Elektrotechniek zijn tal van normen ontwikkeld. In Nederland zijn de NEN3140, NEN3840 en EN50110 de meest bekende. Daarnaast kennen we speciale normen voor de nautische industrie en het werken met elektriciteit bij evenementen.

ADVIPE heeft veel kennis van deze normen en kan uw medewerkers in samenwerking met uitstekende instituten opleiden op tal van deze gebieden.

elektromonteurHeeft u behoefte aan gecertificeerde technici?

ADVIPE wijst u de weg en zorgt voor een gedegen organisatie met Installatie verantwoordelijken, Werkverantwoordelijken, Vakbekwame personen en Voldoende Opgeleide Personen. Ook staan wij u bij met het maken van de juiste keuzes tussen de BEI/BLS examens of de zogenaamde STIPEL Basisexamens.

ADVIPE werkt alleen samen met gerenommeerde Examen bureaus. Vaak zijn dit door de Raad van Accreditatie gecontroleerde en geaccrediteerde examen instellingen.

ADVIPE werkt alleen samen met die instellingen die kwaliteit, onafhankelijkheid en veiligheid hoog in het vaandel hebben staan.

Terug naar boven | Vorige pagina