Loopbaancoaching

loopbaancoachingLoopbaancoaching kan breed ingezet worden, onder andere bij:

ADVIPE biedt loopbaancoaching aan voor bedrijven en voor particulieren. Vooraf aan het traject vindt een (kosteloze) intake plaats. Hierin worden de verwachtingen van elkaar besproken en wat de aanleiding is voor de loopbaancoaching.

In het traject ,wat uit ongeveer 8 bijeenkomsten bestaat, gaan wij samen met de cliënt op zoek naar wie hij/zij eigenlijk is. Want om te weten wat de cliënt wil, is het belangrijk om eerst scherp te hebben wie hij/zij is, wat hij/zij kan en waar hij/zij voor staat.

loopbaancoachingADVIPE biedt in het traject structuur, helpt gedachten te ordenen en begeleidt om het analytische om te zetten in (procesmatig) handelen.

Wanneer u ons als bedrijf voor loopbaancoaching inzet, is er eerst een startgesprek met u als opdrachtgever. Vervolgens is er een intake met de medewerker. Aan het einde van het traject krijgt u als opdrachtgever een rapport met de belangrijkste bevindingen en een loopbaanadvies.

ADVIPE maakt onder andere gebruik van genormeerde en gevalideerde beroepskeuzetesten, oplossingsgericht coachen en NLP.

ADVIPE kan ingezet worden voor sollicitatiebegeleiding. Dit kan op individuele basis, echter kunnen wij ook groepstrainingen jobmarketing geven. Hierin wordt onder andere LinkedIn, curriculum vitae en sollicitatiebrieven schrijven behandeld.

De loopbaancoach is aangesloten bij de vereniging voor loopbaanprofessionals (NOLOC).

Terug naar boven | Vorige pagina