Skip to main content

EHBO

Contactgegevens

Postadres ADVIPE
Rietland 13
1567 ER Assendelft

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK Amsterdam: 50221000

ADVIPE vindt dat opleiding tot eerste hulpverlener voor iedereen gemakkelijk toegankelijk en betaalbaar moet zijn. Iedereen kan hulp verlenen! Wij geloven dat men in een prettige en veilige leeromgeving het meeste leert. Onze trainingen zijn compact en praktisch ingericht zodat het geleerde meteen praktisch toegepast wordt. Met die kennis en vaardigheden zijn onze cursisten steeds weer in staat gebleken op vakkundige wijze slachtoffers bij calamiteiten te helpen.

De EHBO-instructeurs van ADVIPE zijn allemaal door het Oranje Kruis en de Nederlandse Reanimatieraad gecertificeerd en zijn bevoegd tot het afnemen van examens en toetsen. Jaarlijks volgen onze instructeurs trainingen en bijscholingen waardoor zij steeds in staat blijven de cursisten volgens de meest recente richtlijnen opleidingen te geven.

Onderaan deze pagina vind u een overzicht van ons aanbod aan EHBO-opleidingen. Naast deze opleidingen kan ADVIPE ook een training op maat verzorgen. Als opdrachtgever bepaalt u welke onderwerpen in de training worden opgenomen.

ADVIPE biedt de volgende EHBO opleidingen:

 • Basisopleiding EHBO
  Conform Oranje Kruis*
 • Eerste hulp aan kinderen EHAK
  Conform Oranje Kruis*
 • BLS Reanimatie + AED
  Conform NRR / ERC (geldig in vrijwel heel Europa)
 • PBLS (voor kinderen)
  Conform NRR / ERC

Deze opleidingen organiseren we voor particulieren, maar ook voor middenstand, industriële en non-profit organisaties. Onze cursussen hebben zich binnen deze sectoren al bewezen.

* Het Oranje Kruis is de accrediterende organisatie in Nederland voor het officiële EHBO diploma.